Rheder Klomp zondag op 9 oktober 2022

In een oogopslag

  • Rhede
  • Markt overige

"Beleef het winkelen op een andere manier" is het motto van de corona-conforme Klumpensonntag in Rhede op 9 oktober 2022 van 11.00 tot 18.00 uur (verkoop geopend vanaf 13.00 uur). "De Klumpensonntag van dit jaar nodigt u uit voor een winkelervaring in de binnenstad van Rhede, die volledig onder de voorschriften van de nationale verordening ter bescherming van de corona valt", aldus burgemeester Jürgen Bernsmann.

Met steun van de Verkehrs- und Werbegemeinschaft Rhede is de Stadtmarketing Rhede verheugd het hele gezin weer te kunnen uitnodigen voor een van deze in het gezellige centrum. Geniet van het gevarieerde en aantrekkelijke aanbod van de Klumpensonntag van dit jaar met een mix van interessante verkoopkraampjes, lokale gastronomie, Rhede bedrijven en de talrijke winkels in het stadscentrum, die u zullen verleiden met speciale aanbiedingen speciaal voor de open zondag.

De planning van de Klumpensonntag is afhankelijk van de ontwikkeling van het besmettelijke evenement. Op korte termijn kunnen ter plaatse verdere voorwaarden en voorschriften van toepassing zijn, waarvoor in overleg met de plaatselijke autoriteiten en veiligheidspartners de desbetreffende geldende Corona-Verordnung van de deelstaat Noordrijn-Westfalen bepalend is.

Het gemeentebestuur van Rhede, de Verkehrs- und Werbegemeinschaft Rhede e.V. en alle betrokkenen bij de Klumpensonntag van dit jaar verheugen zich op een bijzondere winkelbelevenis in herfstflair - en dat alles met een glimlach in Münsterland!

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Rhede
Rathausplatz 9
46414 Rhede
Deutschland

Tel.: +49 2872 9300
Fax: +49 2872 930-450
E-mail:
Website: www.rhede.de/tourismus/maerkte-und-verkaufsoffene-sonntage/klumpensonntag

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.