Rene Steinberg "Freuwillige vor - jetzt erst recht"

In een oogopslag

  • Neuenkirchen
  • Show overige

Onze tijd: verwarrend, zuinig, verhit en - kortom - "een en al gekte". Leegte in de stadscentra, chaos op de snelwegen, woede in de sociale netwerken en steeds meer tegenstellingen in de samenleving.

Dus wat moet ik doen? Rant? Ga je op de schommel? Een alu-hoed opzetten? René Steinberg zegt: we moeten meer humor durven hebben!

Volgens Steinbergs motto"Common sense instead of being mean" ervaart het publiek wat humor is en hoe het gebruikt kan worden om zich te wapenen tegen alle gekkigheid van deze tijd. Goede, handgemaakte, fijne tot barstende humor. Om onze tijd te begrijpen. Om terug te vechten. En om dingen te veranderen. Steinberg, een geschoolde literatuurwetenschapper, weet het zeker: humor is een woede-depressivum! Een wapen tegen de tegenslagen van het huidige (of moderne) leven.

En vooral iets dat mensen samenbrengt en verbindt. Ga dus mee op trainingskamp van het duurzame soort, dat zal gaan over Homerus, Goethe, Whatsapp, Netflix, thuis en pubermonsters - interactief, spontaan, hilarisch en leerzaam. Samen roepen we "make humour great again" - reflectief, vrolijk en vooral met hart.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.