© Silke Kemmer

In 26 dagen

Remode - De muziek van Depeche Mode

In een oogopslag

Tribute

Depeche Mode zijn giganten van de synthpop waarvan de live-energie moeilijk te evenaren is. Met hun liveshows slaagt REMODE uit Bielefeld er echter in om meer te doen dan alleen hun rolmodellen te coveren. Met hun innemende podiumpresentatie en boeiende authenticiteit prikkelen ze emoties bij hun publiek die je anders alleen van het origineel kent. Zelfs de meest kritische Depeche Mode-extremisten staan aan het einde van een liveshow van REMODE met open mond voor het podium en worden onderdeel van een steeds groter wordende schare fans. De concerten van REMODE zijn uitbundig vormgegeven en spannende rockshows. Visuals flikkeren over de LED-muur die bij de muziek past en de band levert een rauwe liveshow. Natuurlijk ontbreken de grote Depeche Mode hits niet op de setlist: van "People Are People", "Personal Jesus" en "Wrong" tot "Just Can't Get Enough" en "Enjoy The Silence", geen wens blijft onvervuld. 
 
REMODE concerten vallen gegarandeerd in de smaak bij meer dan alleen de die-hard Depeche Mode fans. Iedere muziekliefhebber die van energieke livemuziek houdt, zal zich hier vermaken.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Remode - De muziek van Depeche Mode
49074 Osnabrück
Deutschland

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.