Rauschgoldengel - een hemels kerstprogramma met Karin Zimny

In een oogopslag

  • Haltern am See
  • Lezing, Muziek overige

Boekhandel Kortenkamp, Lippstraße 2

Wat zouden mensen zijn zonder Kerstmis? Wat zouden ze zijn zonder de meest contemplatieve, romantische tijd van het jaar? Wat zouden ze zijn zonder de glitter, de lichtjes, de kerstballen, het klatergoud en de blablabla...? allemaal onzin!

Kerstmis is stress, files en familieruzies!

En daarom heb je een engel op aarde nodig om je geest weer omhoog te brengen. Als gouden engel stort Karin Zimny zich in de feeststemming en redt wat er te redden valt. Eerst en vooral zichzelf, want ze moet haar professionele bestemming op de Christkindlweg nog vinden. Ze is niet vredig genoeg om een vredesengel te zijn. Ze is te bijgelovig om een beschermengel te zijn. En ze is te grappig om een annunciatie-engel te zijn.

Met hemelse humor en engelachtige tongval zingt ze zo'n vrolijk halleluja uit dat je er kaneelsterren van in je ogen krijgt. Ze pakt haar grote kerstrepertoire uit en presenteert ons het mooie, het bijtende, het ironische, het grappige, maar ook het verzoenende en het liefdevolle. En soms is ze zo schaamteloos eerlijk dat alle naalden aan de boom eraf vallen van schrik.

Zangeres, cabaretière en schrijfster Karin Zimny maakt ons ook dit jaar weer aan het lachen met vrolijke muziek en cabareteske vallende sterren!

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Haltern am See
Markt 1
45721 Haltern am See
Deutschland

Tel.: +49 (0)2364 93 33 65
Fax: +49 (0)2364 93 33 64
E-mail:
Website: kortenkamp.de/veranstaltungen/rauschgoldengel-0

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.