Vandaag

outside | inside | outside - Literatuur en Psychiatrie

In een oogopslag

Een intermediaal project rond het thema "Literatuur en psychiatrie"
In samenwerking met het Kunsthaus Kannen en talrijke andere partners onder leiding van de LWL-Literatuurcommissie voor Westfalen
.

Luister, zien, lezen - deze tentoonstelling presenteert teksten van Westfaalse buitenstaanders kunstenaars en gevestigde auteurs worden niet gescheiden, maar als een eenheid gepresenteerd, maar worden gepresenteerd als een eenheid. De multimedia presentatie is ontworpen door van scenograaf en decorontwerper Jeremias Vondrlik - een licht-intensieve een licht-intensieve, projecterende, interactieve en krachtig klinkende enscenering. De gepresenteerde Outsider-teksten zijn tot stand gekomen in de loop van een die door hun directheid "onder de huid gaan zitten". onder de huid". Dat ze nu in één adem worden genoemd met teksten van met teksten van gecanoniseerde auteurs is een opzettelijke daad van inclusieve kunsteducatie. van inclusief kunstonderwijs.

outside | inside | outside wordt gefinancierd door het Ministerie van Cultuur en Wetenschap van de deelstaat Noordrijn-Westfalen en de LWL Cultuurstichting.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Kulturgut Haus Nottbeck
Landrat-Predeick-Allee 1
59302 Oelde
Deutschland

Tel.: +49 2529 9497900
Fax: +49 2529 9495706
E-mail:
Website: www.kulturgut-nottbeck.de/ausstellungen/outside-inside-outside

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.