Openluchthit: Atze Schröder komt weer naar Telgte

In een oogopslag

  • Telgte
  • Show overige

De komiek treedt met zijn nieuwe programma "Echte Gefühle" op 27 augustus op in de Planwiese / Kaartverkoop.

Daar gaan we weer! Atze Schröder toert met zijn nieuwe programma "Echte Gefühle" door Duitsland, en op 27 augustus maakt hij een stop in de Emsstadt. Vanaf 20.30 uur zal hij het publiek op de Planwiese aan het lachen maken. Kaarten zijn vanaf vrijdag 8 april om 10.00 uur te koop bij Tourismus + Kultur (Kapellenstraße 2) en www.eventim.de en bij alle bekende voorverkooppunten.

Het begint eindelijk weer
: Atze Schröder met "Echte Gefühle" Na veel uitstel begint het nu eindelijk weer


. Atze Schröder gaat vanaf maart op tournee na een lange gedwongen pauze. De levende legende en de King of Comedy brengt met "Echte Gefühle" zijn hitprogramma op de planken. "Alles Lüge" zei Rio Reiser al, de koning van Duitsland. Niets is meer echt: nepnieuws, gefilterde selfies, alternatieve feiten, vervalste software.

Iedereen doet maar alsof, iedereen bluft. Er is geen schuilplaats waar we niet op de loer liggen. De mensen zijn in de war. Slechts één kan helpen: Atze Schröder met zijn programma "Echte Gefühle".
Met "Echte Gefühle" toont Atze zich weer in topvorm. Hij is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag, want in zijn nieuwe programma heeft de biechtvader van de emoties het over waarachtigheid. Want Atze weet: Statistisch gezien doen we het goed, alleen qua gevoel hebben we geen goed gevoel. Mannen en vrouwen komen 's avonds uitgeput thuis van het werk, maar alleen Alexa en Siri willen met elkaar knuffelen. Ondertussen kijken jongeren manisch naar de beeldschermen van hun mobiele telefoons en gedragen zich als zeehonden. Atze Schröder ontmaskert de nep jaren vijftig. Preekt bloed, zweet en tranen. Atze prijst het drama en zet de humorpleister op de natieziel. Vervult het verlangen naar de belangrijke dingen in het leven: ware liefde, echte vriendschap, eerlijk lachen. Omdat niemand het beter weet dan Atze: Gevoelens uit het leven weglaten doet geen goed - want echte gevoelens komen altijd terug. Atze Schröder - tranen van het lachen. Maar echt!

Prijs voor een staand ticket: 40 €.
(Gehandicaptenplaatsen/tribune voor rolstoelgebruikers, rolstoelgebruikers of zwaar gehandicapten met een B of H in hun ID-kaart krijgen een kaartje tegen de normale prijs en een gratis kaartje voor de begeleider).
Het evenement vindt plaats op de Planwiese bij het oude centrum van Telgte.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Bürgerhaus Telgte
Baßfeld 9
48291 Telgte
Deutschland

Tel.: +49 (0)2504 690100
E-mail:
Website: www.telgte.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.