Openluchtbioscoop op kasteel Nordkirchen met "TKKG

In een oogopslag

  • Nordkirchen
  • Show overige

Hollywood in Münsterland: op 19 en 20 augustus opent Schloss Nordkirchen zijn poorten Nordkirchen opent zijn poorten en biedt bioscoopliefhebbers en kasteelliefhebbers een een echte ervaring.

Op een scherm op de binnenplaats van het kasteel Scala Filmtheater in samenwerking met Münsterland e.V. en de gemeente vertoont de gemeente Nordkirchen de populaire film "TKKG".

De film "TKKG - Elke legende heeft haar begin" zal spannende filmmomenten bieden voor jong en oud - het werd gefilmd in kasteel Loburg in Ostbevern.

TKKG" wordt op 20 augustus rond 20.45 uur in de schemering vertoond, de toegang is om 19.30 uur.

De gasten kunnen plaatsnemen op de binnenplaats van het kasteel en zullen worden bediend en zal worden geserveerd door het kasteel restaurant en het Scala team met mobiele eten en drinken.

Kaartjes voor de openluchtbioscoop zijn voor 10 euro (gereduceerd tarief 8 euro) verkrijgbaar via het onlineticketsysteem of bij de Tourist Information Nordkirchen (Schloßstraße 11, 02596 917 500, tourismus@gemeinde.nordkirchen.de).

Het nuttigen van meegebrachte spijzen en dranken is niet toegestaan.

Datums in één oogopslag

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.