Oom Vis "Oom Vis kijkt terug"

In een oogopslag

  • Telgte
  • Show overige

De satirische terugblik op het jaar met de (belangrijkste) grappigste uit 2021

Op de radio blikt ONKeL fISCH voor WDR 2 en SWR 3 om de zeven dagen terug op de week in hun veelgeprezen programma's. Aan het eind van het jaar, voor de vijfde keer, gaat het korte nummer voor de radio op een lange tournee langs de theaters van de republiek.
De revue van dit jaar is anders, want de twee bewegingsfanaten van ONKeL fISCH presenteren 365 dagen in 90 ademloze minuten: Hier wordt naar hartelust gespot, geprezen, gescholden, gezongen en gedanst. Actie cabaret rechtstreeks uit de creatieve geesten van twee bekroonde en ervaren "meesters van het cabaret" (Main Echo).

Het duo ONKeL fISCH werd in 1994 opgericht.
sindsdien hebben Adrian Engels en Markus Riedinger niet alleen honderden podia in heel Duitsland platgelopen, maar ook radioluisteraars in vervoering gebracht met duizenden sketches (WDR 2, WDR 5, SWR 3, Eins Live, HR 3, en nog veel meer) en televisieprogramma's verrijkt, geschreven en geproduceerd (Nightwash, Stratmann's, SWR Late Night, en nog veel meer)
.

De WDR-televisie heeft drie programma's van ONKeL fISCH opgenomen, zij hebben 10 CD's uitgebracht en een boek geschreven. Ze hebben allerlei prijzen gewonnen. En omdat ze door Moeder Natuur begiftigd zijn met een extra portie energie en waanzinnige vindingrijkheid, kunnen ze er maar niet mee ophouden.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Bürgerhaus Telgte
Baßfeld 9
48291 Telgte
Deutschland

Tel.: +49 (0)2504 690100
E-mail:
Website: www.telgte.de/staticsite/staticsite2.php?menuid=62&topmenu=5

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.