Olaf Schubert & zijn vrienden

In een oogopslag

  • Emsdetten
  • Show overige

Die Olaf Schubert is een van de groten, zowel nationaal als internationaal. Nou..: Dat wordt als onweerlegbaar beschouwd. Hij heeft immers niet alleen de ommekeer in het Oosten ingezet, maar ook alle andere omwentelingen in de wereld live op TV gevolgd. Maar nu, nu is Schuberts tijd echt gekomen: de tijd van de rebellen!

Schubert is natuurlijk altijd een rebel geweest. Hij zwom nooit met de stroom mee! Maar ook niet tegen. Een Schubert zwemt langs de stroom. Op het droge, want daar kan hij lopen. Hij is vooral een zachte rebel. En eentje met gevoel voor verhoudingen. Iemand die niet bewust onder de gordel gaat, maar zich daar thuis voelt. Voor een verlichte jongeman van zijn leeftijd maken deze lichaamsdelen immers deel uit van het dagelijks leven. Iemand die wel oproept tot onmiddellijke revolutie - maar niet voor 11.00 uur, zijn schoonheidsslaapje is belangrijker.

Olaf weet ook als geen ander de zorgen en behoeften van vrouwen serieus te nemen. Op het podium geeft hij altijd alles. Verplaatst bergen. Alleen om sloten mee te vullen. Je zou het ook eenvoudiger kunnen zeggen: Schubert maakt alles plat! Door te praten, te zingen en af en toe te dansen. En dus is het niet verwonderlijk dat de overgrote meerderheid van zijn talrijke vrouwelijke fans nu vrouwen zijn.

Toch blijft Olaf bescheiden: Terwijl andere kunstenaars puur ontploffen en vuurwerk op vuurwerk afsteken, is Schubert tevreden met gewoon uitdoven. Hij vindt het dan ook voorbarig om zichzelf te vergelijken met Madonna of Justin Biber. Hij heeft immers nog veel te doen: op een grote "Tijd voor Rebellen" tournee gaan. Vrijgevig als hij is, verkoopt Olaf de kaartjes aan bijna iedereen, want hem live meemaken is een mensenrecht!

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Stroetmanns Fabrik
Friedrichstraße 2
48282 Emsdetten
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2572 / 97472
Fax: +49 (0) 2572 / 930750
E-mail:
Website: online.stroetmannsfabrik.de/public/events/340

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.