In 2 dagen

niet alleen... "Kijkend over de muur

In een oogopslag

  • Ostbevern
  • 10. – 11.06.2023Overzicht datums
  • 10:00 - 18:00
  • Kunst en cultuur overige,…

Wij bieden meer dan alleen een kijkje in liefdevol aangelegde privétuinen. Tuineigenaren, maar ook andere gastheren, openen binnenplaatsen, schuurdeuren of deuren langs de Tuinroute om bezoekers te verrassen met kunst, ambacht of bijzonderheden.

Dit jaar bieden we onze bezoekers alternatieve tuinprojecten naast boerderijtuinen, weelderige vaste plantenparadijzen en groene stadsoases. Welke rol spelen onze tuinen in de toekomst van onze planeet? In La Folie vindt u antwoorden. Niet alleen de multimediale composttentoonstelling, maar ook praktische tips en suggesties inspireren u om ze in uw eigen tuin toe te passen. Kleine stapjes naar uw eigen oogst! Verandert de siertuin in een moestuin?

Alle tuinen zijn met elkaar verbonden via een 31 km lange rondweg. Gedetailleerde bewegwijzering wijst de weg, weg van de hoofdwegen. Routekaarten en toegangsbandjes zijn op beide dagen van 10.00 - 18.00 uur verkrijgbaar in de foyer van het stadhuis tegen de prijs van 6,00 € per persoon (kinderen tot 14 jaar gratis). Huurfietsen zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Ostbevern
Hauptstraße 43
48346 Ostbevern
Deutschland

Tel.: 025324310350
E-mail:
Website: www.ostbevern-touristik.de/dabei-sein/ueber-die-mauer-geschaut

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.