In 25 dagen

New York Gospel Stars

In een oogopslag

Nadat de laatste twee tournees moesten worden uitgesteld vanwege de pandemie, hebben de pandemie, zullen de New York Gospel Stars terug zijn met een knal in 2022/2023. met een grote knal - het vieren van hun 15e verjaardag!
Juist in zo'n moeilijke tijd, tijdens een wereldwijde pandemie, is het tijd voor "Goed Nieuws" - waar het Evangelie voor staat.
De New York Gospel Stars willen hun jubileum op gepaste wijze vieren en hun verjaardag met je vieren en je laten juichen, zingen en dansen. en dans mee.
Al meer dan 15 jaar komen de NEW YORK GOSPEL STARS naar Duitsland rond Duitsland rond de winter en verbazen het publiek met hun buitengewone met hun buitengewone stemmen en hun liefde voor muziek.
Ze zijn een van de beste gospelformaties ter wereld en hun show is een spannende ervaring voor jong en oud!
De New York Gospel Stars zijn net zo onmiskenbaar als hun woonplaats New York. Levendig, dynamisch, altijd in beweging en onderbouwd met hun eigen hun eigen speciale geluid.
Het bijzondere aan de NEW YORK GOSPEL STARS: Elk jaar krijg je - natuurlijk nieuwe gezichten en stemmen te zien en te horen, naast de reguliere en stemmen te zien en te horen.
Elk lid heeft een unieke stem en een individuele manier om met het publiek te communiceren. en manier van interactie met het publiek. Dus elk jaar worden oude nummers gekruid met nieuwe, frisse accenten!
Last but not least hebben de New York Gospel Stars opgetreden met artiesten als. Justin Timberlake, Whitney Houston, Ed Sheeran en Aretha Franklin, onder andere. Franklin.
Dit jaar zijn de NEW YORK GOSPEL STARS eindelijk terug op tournee met meer dan 80 data op tournee en hebben vrolijke, opzwepende, inspirerende maar melancholische en droevige liedjes in hun mouw.
Maar ze komen pas goed tot hun recht met hun warme stemmen, soulvolle interpretaties, sterke emoties en omvangrijke organen.
Ritmische contrasten, die samensmelten tot een esthetische eenheid, brengen het publiek geeft het publiek kippenvel over hun hele lichaam, omdat het spookachtige... de spookachtige kenmerken van hun stemmen gaan direct onder de huid!
Bij elke show wordt het duidelijk hoezeer de NEW YORK GOSPEL STARS in God geloven en hoezeer zij... God en hoe graag zij de boodschap en de geest aan het publiek willen brengen. het publiek, waarmee ze altijd een speciale band zoeken. speciale band.
Wij verheugen ons op uw komst en hopen dat u zich laat inspireren door de levensvreugde van het de NEW YORK GOSPEL STARS en wensen u een prachtige concertavond! prachtige concertavond!

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €32,00 op www.lb-events.de,
per telefoon op 0234-9471940 en bij alle bekende ticketbureaus!Datums in één oogopslag

Op de kaart

Stroetmanns Fabrik
Friedrichstraße 2
48282 Emsdetten
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2572 / 97472
Fax: +49 (0) 2572 / 930750
E-mail:
Website: online.stroetmannsfabrik.de/public/events/369

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.