In 31 dagen

Natuurhistorische excursie van de lokale geschiedenisverenigingen

In een oogopslag

Al vele jaren nodigen de heemkundeverenigingen van Diestedde, Liesborn en Wadersloh alle geïnteresseerde heemkundigen van harte uit voor de jaarlijkse vogelzangwandeling. Vaak op de laatste zaterdag van april vertrekken de vogelaars, onder leiding van ornitholoog Belinda Och, om 6.30 uur vanuit verschillende delen van de gemeente. De wandelingen gaan afwisselend over kasteel Crassenstein in Diestedde, langs de Herzebrockweg, de voormalige zandgroeves in het Kreuzfeld bij de boerderij Kleickmann of in het gebied van de sluis bij de Lippewehr in Liesborn-Göttingen.

Er zijn altijd veel interessante dingen te zien tijdens een ornithologische wandeling in het gebied. Een verrekijker, stevige schoenen en eventueel regenbescherming zijn aan te raden. De lokale geschiedenisverenigingen zijn altijd blij met een levendige opkomst van alle natuurliefhebbers.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Wadersloh
Wenkerstraße 2
59329 Wadersloh
Deutschland

Tel.: 02523 950 0
E-mail:
Website: heimatverein-wadersloh.de/blog/2023/05/02/vogelkundliche-exkursion

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.