In 37 dagen

Millischer Trombone Kwartet - 53e Kamermuziekfestival

In een oogopslag

Crossover - Van Mozart tot Metallica

Fabrice Millischer is sinds het winnen van de 1e prijs op het ARD concours niet langer alleen een bekende naam onder muziekprofessionals. Millischer niet langer alleen een begrip onder muziekprofessionals. 2011 won hij de "Victoires de la Musique" in de categorie beste jonge artiest en in 2014 de ECHO Klassik voor de concertopname van het jaar van het jaar ("French Trombone Concertos"). Als veelgevraagd solist met gerenommeerde orkesten over de hele wereld en verschillende hedendaagse hedendaagse werken aan hem opgedragen. Hij is ook professor aan de Muziekuniversiteit van Freiburg en aan het "Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse" in Parijs.
Hij richtte het Millischer Trombone Quartet op. hij richtte in 2020 het Millischer Trombone Quartet op uit de wens om de trombone in zijn beste kamermuziek van klassiek tot hedendaagse muziek. hedendaagse muziek.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Abtei Liesborn
Abteiring 8
59329 Wadersloh
Deutschland

Tel.: +49 (0)2523 9824-0
Fax: +49 (0)2523 9824-11
E-mail:
Website: www.abteikonzerte.de/konzerte-2024/millischer-trombone-quartet

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.