In 49 dagen

Mijn foto van mezelf: Naaktkunst

In een oogopslag

De kunstenares Anke Zandman en de fotografe Johanna Schindler nodigen u van harte uit voor de voortzetting van het succesvolle format "Mijn beeld van mezelf: zelfportret".

Locatie:
Nottuln, Studio SchindlerFotografen, Franz-Hitze-Str. 183

Gebied:
Workshop kunstfotografie Zelfbewustzijn

In een workshop van een hele dag en met slechts zes deelnemers, creëren de instructeurs Anke Zandman en Johanna Schindler de ruimte om het eigen lichaamsbeeld te benaderen.
De deelnemers bekijken vrouwelijke lichaamsafbeeldingen in verschillende artistieke stijlen, maken een professionele fotoshoot - met of zonder kleding of gedeeltelijke kleding - en experimenteren onder begeleiding met verschillende schildertechnieken en vormen van artistieke expressie voordat ze 's middags hun eigen artistieke naakt op doek maken.

Deze workshop vindt plaats in de grote en afgelegen fotostudio van Schindler.Fotografen in Nottuln. Maximale groepsgrootte: zes vrouwen.

Boekingen: Atelier für Wort & Farbe kontakt@atelier-wortfarbe.de mobiel 0171 165 64 66
Kosten voor compleet materiaal, alle foto's, honoraria enz.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Nottuln
Stiftsplatz 7
48301 Nottuln
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2502 9420
E-mail:
Website: atelier-wortfarbe.de/kurse

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.