In 14 dagen

Michael Soltau -

In een oogopslag

  • Billerbeck
  • 28.08. – 30.10.2022Overzicht datums
  • 10:00 - 13:00
  • Tentoonstelling, Rondleiding…

Fotografie - Video - Installatie. Als internationaal gerenommeerd kunstenaar heeft Michael Soltau (1953, Oldenburg) het gebruik van mediaformaten in de kunst aanzienlijk bevorderd. Zijn tentoonstelling "Surface" beweegt zich in de wisselwerking tussen beeld en gelijkenis. Esthetische oppervlakken van de gekozen motieven en materialen uit het dagelijks leven dienen de kunstenaar als uitgangspunt voor zijn werken. Vluchtige momenten en overgangen komen in beeld. Via verschillende medianiveaus creëert hij een diepgaande wereld van associaties, die tegelijkertijd het oppervlak in een spanningsverhouding plaatst tussen structuur, kleur en vorm. Zijn "Oppervlak" overwint zo de tweedimensionale ruimte en vormt een plaats van uitwisseling. De enscenering van foto's en audiovisuele installaties creëert een mediapoëzie en nodigt de toeschouwer uit zijn of haar eigen ontdekkingen te doen.

Het district Coesfeld nodigt u van harte uit voor de opening van de tentoonstelling op zondag 28 augustus om 17.00 uur met gratis toegang.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Kolvenburg
An der Kolvenburg 3
48727 Billerbeck
Deutschland

Tel.: +49 2543 1540
Fax: +49 2543 8211
E-mail:
Website: kolvenburg.de/event/surface-michael-soltau

Contactpersoon

Tanja Brandt

E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.