Met Hulda de Bosvrouw en de Reuzen in de Bagno

In een oogopslag

  • Steinfurt
  • Rondleiding met gids

De bosvrouw wordt in sprookjes vaak beschreven als een goedaardig, slim wezen. Ze leeft met, in en van het bos. Ze helpt mensen die honger hebben of in nood zijn. Iedereen die het bos ingaat (en haar ontmoet) komt er als een ander mens uit.

Ook u kunt dit meemaken tijdens deze bijzondere natuurtocht met Hulda de Bosdame in het Bagno Bos - maak kennis met de woudreuzen en andere bewoners van het bos. Hulda legt uit hoe de mensen vroeger voor zichzelf zorgden in het bos. Zij leidt ons naar magische plaatsen en vertelt korte, grotendeels onbekende sprookjes en legenden uit de streek, over verschillende wezens uit het bos en hun samenleven. Aan het eind zijn er kleine lekkernijen van bomen en struiken.

Hint: Draag kleding die geschikt is voor het weer, die uw lichaam bedekt, stevige schoenen. Bescherming tegen teken wordt aanbevolen.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.