Mei Zondag

In een oogopslag

  • Rhede
  • Markt overige

Stadtmarketing Rhede, in samenwerking met de Verkehrs- und Werbegemeinschaft Rhede e.V., nodigt u en uw familie op zondag 23 april uit in de binnenstad: Wandel van 11.00 tot 18.00 uur door Rhede en ontdek bij talrijke marktkramen de nieuwste trends op het gebied van voorjaar, vrije tijd en tuin.

Vanaf 13.00 uur openen ook de winkels in het centrum hun deuren en nodigen zij u uit om te flaneren en te winkelen met creatieve acties en speciale aanbiedingen.

Meer dan 90 marktkramen zullen de straten van het centrum van Rhede op zondag mei verrijken. Het gevarieerde aanbod van de creatieve exposanten tovert het centrum van Rhede deze dag om in een lenteachtige kleurenzee. Laat u inspireren door de vele kraampjes met als thema tuin en lente. Naast regionale producten rechtstreeks van de producenten vindt u er ook de nieuwste decoratie-ideeën, mooi handwerk en culinaire lekkernijen. Daarnaast wordt het centrum van Rhede omgetoverd tot een unieke boerderijbeleving. Naast hartige regionale lekkernijen van de boerderij kunt u ook boerderijdieren van dichtbij meemaken - waaronder varkens en schapen.

Kijk voor meer informatie op www.rhede.de/maiensonntag, op Facebook op www.facebook.com/StadtRhede en op Instagram @meinrhede.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Rhede
Rathausplatz 9
46414 Rhede
Deutschland

Tel.: +49 2872 9300
Fax: +49 2872 930-450
E-mail:
Website: www.rhede.de/tourismus/maerkte-und-verkaufsoffene-sonntage/maiensonntag

Contactpersoon

Alina Hartmann

Tel.: 02872-930250
Fax: 02872-93049250
E-mail:
Website: www.rhede.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.