Martina Brandl "brand(l)nieuw"

In een oogopslag

  • Telgte
  • Show overige

Martina Brandl schrijft haar eigen teksten. En deze al 15 maanden voor de première! Als je bedenkt dat een koe-olifant 22 maanden draagt, is dat niet zo lang. Er groeit immers iets groots. Een hele avond vol met nieuwe liedjes en verhalen. En door de pauze van bijna twee jaar toeren, is er onverwachts iets nog groters ontstaan! De sympathieke kunstwerkplaats Rosengarten/Brandl heeft zichzelf tijdens de lockdown opnieuw uitgevonden en cabaretier, zangeres en schrijfster Brandl gaat na twaalf jaar eindelijk weer op tournee met haar oorspronkelijke bezetting en haar partner, pianist, componist en arrangeur Martin Rosengarten. Een kleine sensatie!
De pers schrijft: "Brandl is veel geestiger en gevatter dan veel van haar mannelijke collega's." (Südkurier).
Toch is er in het 10e soloprogramma van de op TV bekende cabaretprijswinnares en bestsellerauteur geen sprake van man-bashing, body-shaming, appelflappende moeders of zelfs maar een nummer over de laatste prostaatscreening. In plaats daarvan speelt mevrouw Brandl ukelele en thelevi, een instrument dat u nog nooit gezien hebt! Mr Rosengarten is bij de toetsen en de loop machine.
U zult lachen, misschien zelfs af en toe ontroerd zijn, en zien hoe beiden moeiteloos het evenwicht weten te bewaren tussen gekheid en maatschappijkritiek, kunst en commercie.
Als je dit gelezen hebt en je afvraagt wat Thelevi in godsnaam zijn:
Koop een kaartje - u zult ervaren dat cabaret niet leerzaam hoeft te zijn en dat komedie diepgang kan hebben!

Reservering vooraf: € 21,00 / € 19,50Casse
: € 23,00 / € 21,50
Datums in één oogopslag

Op de kaart

Bürgerhaus Telgte
Baßfeld 9
48291 Telgte
Deutschland

Tel.: +49 (0)2504 690100
E-mail:
Website: www.telgte.de/staticsite/staticsite2.php?menuid=62&topmenu=5

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.