Markt van de Geboorte van de Maagd Maria met open zondag

In een oogopslag

  • Telgte
  • Markt overige

Ter gelegenheid van de Mariä-Geburts-Markt in september stort het prachtige stadje Telgte midden in het Münsterland zich opnieuw in een kleurrijke attractie.

De Mariä-Geburts-Markt biedt inwoners en bezoekers alles wat hun hart begeert: op de grote planweide in Telgte worden vanaf het ochtendgloren allerlei waren aangeboden. Van huishoudelijke apparaten, textiel en levensmiddelen tot nuttig gereedschap en machines voor erf en tuin tot kleine dieren en paarden inclusief toebehoren.
Naast de traditionele handel per handdruk kunt u de dieren ook in actie zien. De rij- en menvereniging "Gustav-Rau" Westbevern e.V. spaart kosten noch moeite en organiseert een sublieme paardenshow!
Op de kermis ter gelegenheid van de Mariä-Geburts-Markt vinden jong en oud vertier bij de verschillende attracties, snack- en actiekramen.

De stad nodigt alle belangstellenden uit om deel te nemen aan dit traditionele evenement en zo de zomer met een paar dagen te verlengen!

Open zondag van 13-18 uur.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Telgte
Kapellenstraße 2
48291 Telgte
Deutschland

Tel.: +49 (0)2504690100
E-mail:
Website: www.telgte.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.