In 6 dagen

L.I.E.B.E globaal lokaal horizontaal

In een oogopslag

Literatuurconcert met het duo Pradel& Hypius uit Osnabrück. Het duo bestaat uit Christian Pradel (gitaar, piano, zang, voordracht) en Stefan Hypius (gitaar, zang). Op de 2e advent presenteren zij hun Duitstalige programma L.I.E.B.E wereldwijd horizontaal . Zij bieden een onderhoudende middag, volgens het motto: de liefde komt ons altijd tegemoet: in het hart, in het kleine en in het grote, als de drijvende kracht van ons bestaan. Het gaat door de maag, zit in alle vier de hoeken, maakt ons blind, ziek of gek. In programma, zijn zes broers en zussen - lust en passie, last en liaison liaison, sluwheid en leugens - soms reflectief, soms tongue-in-cheek.

Met teksten en liederen van Walter von der Bob Dylan, Jacques Brel, Charles Bukowski, William Blake en anderen, waaronder originele composities, nieuwe zettingen en eerste vertalingen.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Haus des Gastes
Diekesdamm 1
49536 Lienen
Deutschland

Tel.: +49 (0)5483 739650
E-mail:
Website: www.lienen.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.