Lentefeest 'Kom naar de wei, Luise' met open voor zaken zondag

In een oogopslag

  • Telgte
  • Markt overige

Onder het motto "Kom naar de wei, Luise" heeft de Telgte Hanze weer iets moois bedacht voor haar lentefeest.

Een kleurrijke, goed gecoördineerde mix van kunst, cultuur, markt en vele unieke winkels is het kenmerk van het Telgte Lente Festival.

Zondag , de dag van het Lentefeest, biedt een gevarieerd programma in de straten van het centrum van Telgte vanaf 11 uur met muziek, een breed scala aan kraampjes, kunst, amusement en plezier voor kinderen en volwassenen.

Er zijn de constanten zoals de kinder- en familievlooienmarkt in de Königstraße, het podium op de markt en er zijn de variabelen waarmee de Telgte Hanse steeds weer iets nieuws en bijzonders weet te presenteren.

De combinatie van een bijzonder programma en de unieke sfeer van de oude binnenstad van Telgte maken "Komm auf die Wiese, Luise" tot een heel bijzonder festival dat in geen enkele andere stad te vinden is.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Telgte
Kapellenstraße 2
48291 Telgte
Deutschland

Tel.: +49 (0)2504690100
E-mail:
Website: www.telgter-hanse.de

Contactpersoon

Norbert Woestmeyer

Tel.: 02504 88 0022
E-mail:
Website: www.telgter-hanse.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.