Lente Experience Day

In een oogopslag

  • Oelde
  • Markt overige

Op zondag 16 april nodigen de Handelsvereniging Oelde en de gemeente Oelde u uit voor de Lentebelevingsdag van 13.00 tot 18.00 uur in het centrum.

Handelaars en handelszaken bieden de bezoekers de kans om naar hartenlust rond te struinen, de nieuwste lentetrends te ontdekken en hun klanten een bloemengroet te brengen.

De boerenmarkt in het centrum nodigt uit tot snuffelen en kopen, terwijl de kindervlooienmarkt in de Ruggestraße de moeite van het bekijken waard is.

Als integraal onderdeel van het FET presenteren de Oelde autohandelaren zich op de "automijl" op de Hermann-Johenning-Platz.

Muzikanten als Martin Bischoff en Malcolm Holmes begeleiden het programma op de vele afgesloten straten in de binnenstad.

Voor eten en drinken wordt gezorgd en een kindercarrousel, een bungeetrampoline en een ballonkunstenaar zullen de kleintjes betoveren,

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Oelde
Bahnhofstraße
59302 Oelde
Deutschland

Tel.: +49 (0)2522 72800
E-mail:
Website: www.oelde.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.