In 12 dagen

Lente en geraniummarkt "Viva Gerania".

In een oogopslag

Het pittoreske historische stadscentrum van Tecklenburg opent opnieuw haar deuren voor de jaarlijkse geraniummarkt. Onder het motto "Viva Gerania" is het niet alleen een festival voor bloemenliefhebbers, maar ook een plek voor duurzame initiatieven en betrokkenheid bij de gemeenschap.

De markt, die wordt opgeluisterd door regionale bloemisten uit de omgeving, biedt een indrukwekkende verscheidenheid aan zomerbloemen in alle denkbare kleuren en vormen. Naast de bloeiende schoonheden kunnen bezoekers ook jonge groenteplanten, kruiden en struiken en een grote selectie hortensia's verwachten. Handgemaakte decoratieve artikelen en informatie over bescherming tegen zon en insecten, maar ook culinaire hoogstandjes en regionale producten verrijken het marktaanbod.

Een speciale attractie van de geraniummarkt dit jaar is de campagne "Insectenhotels bouwen", georganiseerd door ANTL e.V..

Naast de marktactiviteiten worden er lezingen en informatie over duurzaam tuinontwerp en subsidiemogelijkheden aangeboden. Bezoekers kunnen waardevolle tips en inspiratie opdoen over hoe ze hun tuin ecologisch en duurzaam kunnen inrichten.

Het team van Tecklenburg Touristik kijkt uit naar een prachtig lentefeest en heet de inwoners van Tecklenburg en gasten van heinde en verre van harte welkom!

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Tecklenburg
Markt 7
49545 Tecklenburg
Deutschland

Tel.: 05482 93890
E-mail:
Website: www.tecklenburg-touristik.de

Contactpersoon

Tecklenburg GmbH

Tel.: 0548293890
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.