LAGAkoller

In een oogopslag

  • Gronau
  • Markt overige

De citymarketing plant samen met Duesmann Food and Catering in samenwerking met het cultuurbureau en het rock'n'popmuseum een voortzetting van de avondmarkt op het voormalige staatstuinbouwterrein.

Vorig jaar is al gebleken dat de ruimte op het voormalige Staatstuinbouwterrein prima geschikt is voor de "LAGAkoller". Deze sfeer moet in de zomermaanden op drie donderdagen van 17-21 uur opnieuw tot uiting komen met de avondmarkt "LAGAkoller" met inachtneming van de beschermings- en hygiënemaatregelen die hun uitwerking hebben. De eerste LAGAkoller vindt plaats op 12 juni. Verdere data zijn 08 juli en 12 augustus. De organisatoren Stadtmarketing en Duesmann Food und Catering kijken samen met de Sparkasse Westmünsterland uit naar een vervolg. "De avondmarkt is sindsdien zeer goed ontvangen door de bezoekers en we willen graag voortborduren op dit succes", aldus Elke Rinke van Stadtmarketing. "Reeds vorig jaar heeft de naleving van de beschermende en hygiënische maatregelen goed gefunctioneerd, waartoe elke afzonderlijke bezoeker heeft bijgedragen", aldus Maike Knichwitz van de citymarketing.

Op de avondmarkt kunnen niet alleen groenten, fruit, bloemen, brood en kipkoteletten worden gekocht, maar bezoekers kunnen ook verse etenswaren en drankjes kopen en deze op de aangewezen zitplaatsen op het terrein van het Inselpark nuttigen.

Als hoogtepunt zal op het terrein van het Inselpark ook een speciaal soort picknick beschikbaar zijn. Er zullen speciale plaatsen worden aangewezen, die voorafgaand aan het evenement als pick'n'VIP-plaatsen kunnen worden gereserveerd. Een speciaal drankaanbod vervolledigt het aanbod van de "VIP plaatsen".

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Inselpark Gronau
Lennestraße 1
48599 Gronau
Deutschland

Tel.: +49 (0)2562 99006
E-mail:
Website: www.gronau-inside.de/lagakoller

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.