In 39 dagen

Kunst in het park

In een oogopslag

  • Lüdinghausen
  • 18.09.2022Overzicht datums
  • 11:00 - 17:00
  • Tentoonstelling, Show overige,…

De grote kunsttentoonstelling in de open lucht volgt het Nederlandse model "Kunst in het Volkspark" uit Enschede en vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats. Het stedelijke landschap tussen de kastelen Vischering en Lüdinghausen wordt omgetoverd tot een grote kunsttentoonstelling in de open lucht - veel ruimte om te flaneren, te ontdekken, zich te verwonderen en met de kunstenaars te praten of zelfs kunstwerken te kopen.

De werken van de kunstenaars - zowel autodidacten als kunstenaars met een professionele opleiding - behoren niet alleen tot de klassieke genres van schilderkunst, grafiek en beeldhouwkunst. Er zal ook design en kunstnijverheid van hoge kwaliteit worden gepresenteerd. Een muzikaal en culinair programma maakt de dag compleet.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Burg Vischering
Berenbrock 1
59348 Lüdinghausen
Deutschland

Tel.: + 49 (0)2591 79900
E-mail:
Website: burg-vischering.de/kulturprogramm/kunst-im-park-3

Contactpersoon

Tanja Brandt

Tel.: 02541184135
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.