"Krauses Zeug - Schmunzelpost frei von der Lippe", lezing met Klaus-Dieter Krause...

In een oogopslag

  • Haltern am See
  • Lezing

Boekhandel Kortenkamp, Lippstraße 2

Klaus-Dieter Krause vraagt zich af - Is de hele wereld gek geworden? Als je naar het nieuws kijkt, kun je die indruk momenteel zeker krijgen. In tijden als deze is het des te belangrijker om te lachen om trivialiteiten, rariteiten en de absurde aspecten van het dagelijks leven! Want dat zorgt voor de dosis wrange humor die het ons gemakkelijker maakt om alle tegenslagen het hoofd te bieden.

"Krause's stuff" is een effectief middel hiervoor, dat wij graag voorschrijven. Daarom hebben wij Klaus-Dieter Krause uitgenodigd om ons te bezoeken in zijn voormalige vaderland. Nadat hij als freelance journalist voor de WDR had gewerkt, trad hij in 1984 als redacteur in dienst bij de Ruhr Nachrichten in Haltern en verhuisde later naar de Dorstener Zeitung, waar hij sindsdien direct aan de Lippe woont. Op 3 februari komt hij weer voorlezen uit "Krause's Stuff" om ons allemaal een paar leuke uurtjes te bezorgen!

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Haltern am See
Markt 1
45721 Haltern am See
Deutschland

Tel.: +49 (0)2364 93 33 65
Fax: +49 (0)2364 93 33 64
E-mail:
Website: kortenkamp.de/veranstaltungen/krauses-zeug-schmunzelpost-frei-von-der-lippe

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.