Evenementen over de grens

Kerstmarkt in Velen

  • Kerstmarkt Velen
  • Kerstmarkt Velen
  • Kerstmarkt Velen

Informatie

Eschstraße 118, 46342, Velen

29-11-2019 t/m 22-12-2019 11:00 tot 20:00

Breng een bezoek aan een van de mooiste kerstmarkten in Duitsland. Tijdens de adventstijd verandert Landgoed Krumme in een sprookjesachtig doel van een uitstapje. Liefdevol gedecoreerde houten huisjes staan langs de wegen van het woud en de omliggende pleintjes. Één miljoen lampjes toveren een bijzondere kerstcoulisse. Ten midden van talloze kerstbomen worden dromen waar en kun je de sprookjesachtige ambiance proeven. 

Tijdens de kerstmarkt in Velen wachten 150 geselecteerde tentoonstellers op u met exclusieve cadeau-ideeën en lekkernijen. Met zelfgemaakte koek, koffie, cacao en punch nodigt het café u uit om weer lekker warm te worden.

Openingstijden

De kerstmarkt in Velen is geopend tijdens de adventsweekenden van 11:00 tot 20:00 uur.

Weekend 1 – 29 november tot en met 1 december 

Weekend 2 – 6 december tot en met 8 december 

Weekend 3 – 13 december tot en met 15 december 

Weekend 4 – 20 december tot en met 22 december 

Parkeren

Aan het Landgoed Krumme kunt u gratis parkeren. Door het doordachte parkeergeleidingssysteem wordt het mogelijk alle bezoekers zonder problemen een parkeerplaats toe te wijzen. Helaas kunnen campers niet direct aan het landgoed parkeren. Voor diegenen die nochtans met hun camper willen komen, bestaan er speciale parkeerplaatsen in de buurt van Velen en Ramsdorf (bijvoorbeeld bij de familie Ven der Buss).

Toegangsprijzen

Volwassenen 8,00 €

Kinderen tot en met 14 jaar gratis 

Groepjes vanaf 10 personen 7,00 € per persoon

Toegankelijkheid

Het terrein is barrière-vrij.  Alle wegen zijn zonder problemen met een rolstoel berijdbaar. De sanitaire voorzieningen zijn eveneens rolstoeltoegankelijk. Meer informatie krijgt u aan de ingang. Natuurlijk hebben wij ook speciale parkeerplaatsen voor mensen met een handicap. Deze zijn vlakbij de ingang van de kerstmarkt en door een bord gekenmerkt.

Huisdieren

De aanbeveling is om uw hond beter thuis te laten. Vele vreemde mensen, verschillende geuren…wat voor ons mensen tot een bezoek aan een kerstmarkt erbij hoort, kan voor uw hond snel tot een stressvol uitstapje worden. Daarom is onze aanbeveling: Neem je hond niet mee en bespaar hem de stress. Als u uw hond nochtans wilt meenemen, is dat in iedere geval wel mogelijk.

Meer informatie


Grotere kaart weergeven

Adres

Landgoed Krumme

Eschstraße 118, 46342