In 8 dagen

Kerstmarkt

In een oogopslag

Pre-kersttijd op onze kerstmarkt betekent: de geur van versgebakken kastanjes en echt sparrengroen die naar de neus stijgt, terwijl de hemelse klanken van klokken in onze oren klinken, wanneer kinderogen helderder dan de sterren stralen en niet alleen de warmte van het kampvuur het hart omringt - alleen dan verspreidt de kerstmagie zich over onze Waldhof.

U kunt buitengewone specialiteiten verwachten, liefdevol versierde kraampjes en een romantische gloed van lichtjes geven onze kerstmarkt, inclusief onze magische vijver, een gezellige en huiselijke sfeer. Elke dag in de avonduren nodigt het watervuurwerk uit tot momenten van verwondering en kippenvel.

Als je nog op zoek bent naar een bijzonder cadeau-idee, vind je hier zeker wat je zoekt op het 3,5 hectare grote terrein met meer dan 180 kraampjes. Handwerk, lekkernijen, accessoires, kleding, decoraties en kunstwerken - onze creatieve exposanten vormen het hart van de kerstmarkt en laten elk jaar opnieuw zien wat liefde voor detail betekent.

Kleed je warm aan en kom langs. We kijken uit naar uw komst!

Uw familie Schulze Beikel

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Waldhof Schulze Beikel
Rhader Straße 16
46325 Borken-Marbeck
Deutschland

Tel.: +49 (0) 02867 954 09
E-mail:
Website: www.weihnachtsmarkt-schulze-beikel.de

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.