Kerstboomverkoop in Sythen Castle

In een oogopslag

  • Haltern am See
  • Markt overige

Zoals elk jaar zal er tijdens het 3e adventsweekend een grote kerstboomverkoop plaatsvinden op kasteel Sythen. De Vrienden hebben 350 van de mooiste bomen van het Sauerland besteld.

Er zijn bomen in alle maten, kleine middelgrote en ook grote bomen - er is een geschikte boom voor elke woonkamer, elke hal en elke hal.

Niemand hoeft zich zorgen te maken over het vervoer. Dankzij de bedrijven Honert en Haverkamp, de inzet van de gepensioneerdenband en het 6e bedrijf van de Sythener Schützenverein is het mogelijk de bomen ook dit jaar weer te bezorgen.

Voor eten en drinken wordt ook gezorgd. Er zal huisgemaakte kasteelglühwein, bier, koffie, kinderpunch en non-alcoholische dranken zijn. Dan wordt er winterworst gegrild op de barbecue. Dankzij gulle donaties van deeg kunnen dit jaar weer wafels worden aangeboden.

Kerstmuziek wordt verzorgd door Paul Weidekamp en de Hullerner Blasmusik (bij droog weer) - de Sythener Holzwürmer en Bärbel Matuszczyk zullen hun werk presenteren en verkopen.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Schloss Sythen
Stockwieser Damm 25
45721 Haltern am See
Deutschland

E-mail:
Website: www.schloss-sythen.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.