Vandaag

Kerstboom verkoop

In een oogopslag

Regionale kerstbomen uit eigen dennenbos direct op de boerderij: kies een boom samen met familie, vrienden of voor op kantoor. Kerstboomkeuze en reservering mogelijk vanaf 01.11.2023. Zagen vanaf 29.11.2023. Levering mogelijk op afspraak. Vanaf december dagelijks van 10.00 - 17.00 uur.


Kortingsdagen: Op 12 en 13 december 20% op kerstbomen die direct worden meegenomen!


Karakterbomen: Bomen met kleine heldere plekken of andere groeigerelateerde veranderingen die de bomen een individuele, speciale uitstraling geven. Bomen in verschillende hoogtes voor een vast tarief van €25.


Geef cadeaubonnen voor kerstbomen aan je werknemers of klanten. Ons aanbod is bijvoorbeeld: 40€/werknemer voor een boom tot 2,5m hoog en 5€ wordt gedoneerd aan Kinderkrebshilfe Münster eV.


Elke vrijdag, zaterdag en zondag in december: een gezellig samenzijn in ons kerstbos met glühwein, zelfgemaakte Pusch en zoete en hartige lekkernijen. Maak vuurschalen en stokbrood, geniet van de kerstsfeer in het kerstbos of de herberg.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Hof Schulze Rötering
Prozessionsweg 115
59227 Ahlen
Deutschland

Tel.: 023822742
E-mail:
Website: www.schulze-roetering.de

Contactpersoon

Schulze Rötering Martin

Tel.: 02382/2742
E-mail:
Website: www.schulze-roetering.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.