In 23 dagen

Kari Ikonen Trio in Kunsthaus Kloster Gravenhorst (Hörstel)

In een oogopslag

Trio vol energie en vindingrijkheid
Het Finse Kari Ikonen Trio bestaat sinds 2012 en heeft inmiddels drie albums uitgebracht: "Bright", "Beauteous Tales and Offbeat Stories" en "Wind, Frost & Radiation". Sindsdien toert het trio wereldwijd en maakt het indruk met zijn lichtheid, podiumprésence en virtuositeit. Hun muziek is fris en subtiel, boeiend door de schoonheid van het geluid, de enorme energie en inventiviteit - het is een genot om naar dit buitengewone trio te luisteren. Voor het Münsterland Festival komen de Finnen Kari Ikonen (piano), Olli Rantala (bas) en Markku Ounaskari (drums) naar DA, Kunsthaus Kloster Gravenhorst.
Naast het trio is pianist en componist Kari Ikonen ook onderweg als soloartiest en met verschillende andere bands en heeft hij verschillende internationale prijzen gewonnen voor zijn composities, waaronder de Yrjö Prijs als Finse Jazzmuzikant van het Jaar in 2013.

Instrumentatie
Kari Ikonen piano | Olli Ranala contrabas | Markku Ounaskari drums

Genre
Jazz

Het concert wordt voorafgegaan door een programma ter ere van de opening van de Finse Sparren Sauna van Jan Philip Scheibe.

Het concert is onderdeel van het Münsterland Festival deel 12.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

DA, Kunsthaus Kloster Gravenhorst
Klosterstraße 10
48477 Hörstel
Deutschland

Tel.: +492551 6942-00
E-mail:
Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/programm/kari-ikonen-trio

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.