In 18 dagen

Jukka Perko Avara in de metaalfabriek Renner (Ahlen)

In een oogopslag

Jazz in het teken van vertrouwen
Typisch voor Jukka Perko Avara is de uitgebreide benadering van muziek: met saxofoon, akoestische gitaar en elektrische gitaar creëert het trio van Jukka Perko, Teemu Viinikainen en Jarmo Saari unieke melodieën en transformeert het sterke verhalen in kleine verhalen.
Jukka Perko kijkt terug op een lange succesvolle carrière als saxofonist in legendarische bands en orkesten. Teemu Viinikainens spel - expressief, pulserend en virtuoos - heeft hem de meest gevraagde jazzgitarist in Finland gemaakt. Jarmo Saari, die werkt als muzikant, producer en componist, is een van de meest onderscheidende gitaristen van zijn generatie.
De muziek van Jukka Perko Avara lijkt, als je het je visueel voor wilt stellen, op een zwart-wit film die is opgenomen met de modernste technologie: Fins-melancholiek, maar altijd hoopvol.

Instrumentatie
JukkaPerko Saxofoon | Teemu Viinikainen Gitaar | Jarmo Saari Gitaar

Genre
Jazz

Het concert is onderdeel van het Münsterland Festival deel 12.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Metallwerke Renner GmbH
Ostberg 7-11
59229 Ahlen
Deutschland

Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/programm/jukka-perko-avara

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.