ISG zomerconcert "Nature`s Best

In een oogopslag

  • Stadtlohn
  • Markt overige

Ook dit jaar vinden de ISG zomerconcerten weer plaats op het marktplein van Stadtlohn. Op drie zondagen nodigt de Immobilien und Standortgemeinschaft Innenstadt Stadtlohn, ondersteund door Stadtlohn en SMS-StadtMarketing Stadtlohn e.V., je uit voor kleine concerten. De verschillende concerten beginnen om 16.00 uur en de toegang is gratis.


Het beste van de natuur beweegt Stadtlohn met Akoestische klassiekersn.

Wnieder die van akoestische rock en pop van de afgelopen 80 jaar houdt, moet zeker het concert op 25.08.2024 bijwonen.concert van Nature's Best op het podium van de ISG-Marktplatz in Stadtlohn op 25 augustus 2024. Echte echte juweeltjes van liedjes zullen vreugde en een traan of twee brengen.

Hun favorieten zijn legendarische bands zoals the Eagles, Crosby, Stills, Nash & Young, America en Venice. Ze kenmerken de stijl van Nature's Best, maarmaar het trio beperkt zich niet tot het imiteren van hun idolen. In In hun optredens blazen ze niet alleen bekende hits nieuw leven in, maar ook minder bekende nummers van hun helden.

De motivatie om mee te doen komt vanzelf

Meezingen is aan de orde van de dag als de natuure's Best met driestemmige zang, begeleid door ztwee Gitaren en bas liedjes speel liedjes die iedereen op de een of andere manier kent en direct bij de hand heeft. Tekstregels waarvan we dachten dat we ze al lang vergeten waren, komen terug in onze stembanden, zonder dat we ertoe aangezet hoeven te worden. Onze handen vinden het ritme vinden het ritme vanzelf en willen helpen het drummerloze bandgeluid.

Muziek voor de zomer

Dat is wat de liedjes van Lambert Blaß op zang en gitaar doen, Christoph Granderath als multi-instrumentalist op gitaar, dobro, gitaar, lapsteel en mandoline en Michael Holland op bas in hun nieuwe arrangementen.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Stadtlohn
Markt 3
48703 Stadtlohn
Deutschland

Tel.: +49 (0)2563 87866
Fax: 02563-8781
E-mail:
Website: www.isg-stadtlohn.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.