In 39 dagen

ISG Zomerconcert met JUPP GÖTZ en VRIENDEN

In een oogopslag

Je kunt liedjes coveren of je kunt ze coveren.

JUPP GÖTZ en FRIENDS hebben echter hun eigen geluid, waarbij elke wereldhit klinkt als een eigen liedje: akoestisch, eenvoudig, oprecht.

De stem en gitaar van Jupp Götz worden wonderwel omringd door de akoestische gitaar van Gert Neumann, die ook de tweede stem zingt, en het absoluut virtuoze accordeonspel van Heinz Hox. Er zit veel energie in het trio, je zou kunnen zeggen: er speelt een kleine band.

De bezetting "JUPP GÖTZ and FRIENDS" geniet van de diversiteit van hun repertoire. Wereldhits uit allerlei genres, oude klassiekers, aanstekelijke deuntjes, worden gewoon op een sympathieke manier gevierd en maken de tijd zoet.

Jupp Götz, zang en gitaar.

Jarenlang was hij het hoofd, de stem en het ritme van de pop lounge band "Trionova". Met de band "Acoustic Cover" heeft hij al in het voorprogramma gespeeld van Tina Turner, Joe Cocker en zelfs Michael Jackson.

Gert Neumann is niet alleen de gitarist van de band "Trionova", maar begeleidt al vele jaren muzikanten van alle stijlen met zijn vaardigheden en deze omvatten: Marla Glen, Joscho Stephan, Sean Reeves, J.P. Bourelly, N'Daga Band en ga zo maar door.

Heinz Hox op accordeon is een van de meesters van het land en heeft gespeeld naast grootheden als Udo Jürgens, Caterina Valente en Ute Lemper.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

SMS - StadtMarketing Stadtlohn e.V.
Dufkampstraße 11
48703 Stadtlohn
Deutschland

Tel.: +49 (0)2563 87866
Fax: 02563 879860
E-mail:
Website: www.isg-stadtlohn.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.