In 43 dagen

Iro Haarla Elektrisch Ensemble in Burg Vischering (Lüdinghausen)

In een oogopslag

Kleurrijke klankwerelden
Pianiste, harpiste, componiste en bandleider - Iro Haarla is een van de meest opmerkelijke Finse jazzartiesten en -artiesten. Haar wortels liggen in de klassieke muziek, maar nadat ze afstudeerde aan de befaamde Sibelius Academie in Helsinki, vond Haarla haar weg naar de jazz en vestigde ze zich in de sterke Finse scene. Haar lange carrière is gebaseerd op haar onmiskenbare creatieve kracht waarmee ze moderne Scandinavische jazz creëert.
Voor het slotconcert van het Münsterland Festival neemt Haarla het publiek opnieuw mee naar nieuw muzikaal terrein: haar Electric Ensemble bestaande uit bassist Ulf Krokers, drummer Aniida Vesala, tenorsaxofonist Sami Seippola en elektrisch gitarist Jukka Orma weeft een uiterst kleurrijke klankwereld rond Haarla's melodieën. Samen creëren ze een levendige wereld van Afro-Amerikaanse ritmes, akoestische instrumenten, synthesizer en elektrische gitaar. Met het Iro Haarla Electric Ensemble wordt het publiek in Burg Vischering getrakteerd op een onvergetelijke afsluiting van het Münsterland Festival.

Mede mogelijk gemaakt door Sparkasse Westmünsterland.

Line-up
IroHaarla Piano, Keyboard | Ulf Krokfors Bass | Aniida Vesala Drums | Sami Sippola Saxophone | Jukka Orma Guitar

Genre
Jazz

Het concert is onderdeel van het Münsterland Festival deel 12.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Burg Vischering
Berenbrock 1
59348 Lüdinghausen
Deutschland

Tel.: + 49 (0)2591 79900
E-mail:
Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/programm/iro-haarla

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.