Ingo Appelt "De Staatstrainer

In een oogopslag

  • Telgte
  • Show overige

De komiek presenteert zijn nieuwe programma: Meer plezier was er nooit!
Als hij komt, zijn de klagers uit de lucht! Ingo Appelt heeft een geheim recept gevonden tegen de Duitse depressie: Hij zal blijven kletsen tot de zon weer schijnt. Pijn wordt weggelachen. Slechts één bezoek aan zijn nieuwe programma "Der Staats-Trainer" vervangt meerdere jaren therapie - voor zowel mannen als vrouwen! Want Ingo Appelt geeft de algemene chagrijnigheid - desnoods met een welgemikte schop onder de kont - het nakijken. Het kan zo simpel zijn.

Onze Ingo is niet langer alleen de Ingo voor mannen- en vrouwenzaken, nee: hij is de Ingo voor Duitsland! De Ingo van het volk. Een Ingo voor iedereen - alle overwerkte en onderbetaalde, alle overspannen en uitgebuite. Voor al diegenen die niet eens een blikje voorgekookte noedels kunnen openen zonder een videohandleiding, die geen rechte strook behang aan de muur kunnen krijgen en van wie de honden het thuis allang hebben overgenomen. Als Bundesarschtreter wil Ingo Appelt met zijn nieuwe programma opbeuren en troosten - desnoods met waarheid en doelgericht optimisme. Trouw aan zijn motto: Alles is klote - humeur super!

Natuurlijk krijgen de o zo zwakke mannen die klagen over het weer en de economische situatie, over kinderen en het klimaat, over voetbal en vaderschap ook een schop onder hun achterste - maar dat doen de dames die klagen over zwakke mannen net zo goed als ze klagen over onattente macho's. Appelt richt zich weer tot de mensen. Zijn credo: "Maak alsjeblieft niet zo'n ophef! - Behalve, natuurlijk, kaartjes voor mijn nieuwe programma."
Dus ervaar elfenlichtheid en wees erbij als een komische tsunami door de zalen rolt tot geen broek meer droog is. Word fan. Voor Ingo en voor altijd. En wees er zeker van: je zult in een goede bui zijn!


Datums in één oogopslag

Op de kaart

Bürgerhaus Telgte
Baßfeld 9
48291 Telgte
Deutschland

Tel.: +49 (0)2504 690100
E-mail:
Website: www.telgte.de/staticsite/staticsite2.php?menuid=62&topmenu=5

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.