In het spoor van de Gäfin Anna

In een oogopslag

  • Tecklenburg
  • Rondleiding met gids

Tecklenburg Touristik biedt een historische reis door de tijd, een rondleiding door de stad in de voetsporen van gravin Anna.

De inhoud: Gegroet edele mensen en volg ons op een reis terug in de tijd. tijdreizen naar de 16e eeuw - een tijd waarin gravin Anna zu Tecklenburg regeerde! In edele kleding wordt u meegesleept naar een tijd van nieuw bewustzijn. - De Middeleeuwen zijn ten einde en de van de Renaissance begint. Het is de tijd van Leonardo da Vinci, Shakespeare, Gallilei en Martin Luther. Een tijd waarin gravin Anna Tecklenburg, met haar regeerde met vrouwelijk verstand en vooruitziendheid en liet talrijke gebouwen, zoals de stadsmuur, bouwen. de stadsmuur, en legde zo de eerste steen voor de verdere ontwikkeling van de stad. Ze begreep ook de overlevering van geneeskrachtige kruiden en er wordt zelfs gezegd dat ze en er wordt zelfs gezegd dat ze haar eigen apotheek in het kasteel had. van dit.

Als je de smaak te pakken hebt gekregen van de stad Tecklenburg vanuit het perspectief van die tijd, schrijf je dan van tevoren in voor de historische rondleiding.

Het vertrekpunt is voor Hotel-Drei-Kronen, Landrat-Schultz-Str. 15.

Gelieve u vooraf aan te melden in het Haus des Gastes bij de Toeristeninformatie.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Tourist-Info Tecklenburg
Am Markt 7
49545 Tecklenburg
Deutschland

Tel.: +49 (0)5482 93890
E-mail:
Website: www.tecklenburg-touristik.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.