"Iedereen zit liever in de keuken", lezen met Julia Karnick

In een oogopslag

  • Haltern am See
  • Lezing

Boekhandel Kortenkamp, Lippstr. 2

Drie ongelijke vrouwen van rond de 50 worden vriendinnen en ontdekken bij toeval dat ze allemaal zijn lastiggevallen, bedrogen en erin geluisd door dezelfde man.

Tille: een alleenstaande uroloog met een eigen praktijk en een puberende zoon.

Almut: pas gescheiden huisvrouw en moeder van vier kinderen.

Yeliz: succesvolle adverteerder met Turkse wortels en een Deense partner.

Maar de drie hebben een slim idee om wraak te nemen op een man die hen sterk onderschat. Hun vriendschap krijgt veel te verduren, maar uiteindelijk wint het besef: met de juiste vrienden kan de tweede helft van het leven komen!

Julia Karnick woont en schrijft in Hamburg - onder andere columns in 'FÜR SIE' en de bestseller over het bouwen van een huis 'Ich glaube, der Fliesenleger ist tot! Haar debuutroman 'Am liebsten sitze alle in der Küche' is een wijs en grappig verhaal en heeft een duidelijke boodschap: met je beste vrienden kun je eigenlijk alles doen - ongeacht de leeftijd.

Zij komt op 10 februari bij ons om voor te lezen uit haar onderhoudende, geestige roman en ons kennis te laten maken met de grote personages. Neem je vriendinnen mee - tickets zijn verkrijgbaar bij ons in boekhandel Kortenkamp!

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Haltern am See
Markt 1
45721 Haltern am See
Deutschland

Tel.: +49 (0)2364 93 33 65
Fax: +49 (0)2364 93 33 64
E-mail:
Website: kortenkamp.de/veranstaltungen/am-liebsten-sitzen-alle-der-k%C3%BCche

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.