In 53 dagen

Horses & Dreams meets Portugal

In een oogopslag

  • Hagen am Teutoburger Wald
  • 24. – 28.04.2024Overzicht datums
  • 10:00
  • Beurs overige, Paardrijden

Shows, entertainment, winkelen en horeca

Internationale topsport ingebed in een wereld van avontuur met een jaarlijks wisselend thema - dat is Horses & Dreams! Elk jaar eind april wordt op Hof Kasselmann aan de voet van het Teutoburger Woud de start van het buiten paardensportseizoen gevierd. Exclusieve shows, entertainment, shopping en hospitality trekken zo'n 70.000 toeschouwers, ruiters, sponsors en media, die niets missen van de sportieve en vermakelijke hoogtepunten van dit topevenement in de hippische deelstaat Nedersaksen.

Transparantie in de paardensport 

Bij geen enkele andere show worden toeschouwers zo betrokken bij de actie als bij Horses & Dreams. Het transparant houden van de sport is een belangrijk aandachtspunt van gastheren Ullrich en Francois Kasselmann. Bezoekers kunnen overal op het terrein van dichtbij van de sport genieten. Je hoeft geen paardenliefhebber te zijn om hier aan je trekken te komen, want Horses & Dreams is veel meer dan alleen een paardenshow op topniveau. Naast de sport kunnen bezoekers zich verheugen op een gevarieerd entertainmentprogramma en een groot exposanten- en verkoopgedeelte met alle aspecten van lifestyle, kunst en paardensport.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Hof Kasselmann
Am Borgberg 3
49170 Hagen am Teutoburger Wald
Deutschland

Tel.: 05401 881096

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.