Hollandmarkt

In een oogopslag

  • Nordkirchen
  • Markt overige

De Schlossgemeinde Nordkirchen en de winkeliers ontwaken uit hun winterslaap met Nederlandse en lokale producten. Nederlandse en lokale producten uit de winterslaap. Op 19 maart 2023 vanaf 11 uur is er weer een Nederlandse markt in het centrum van Nordkirchen. open zondag.


Marktmanager Henk ter Hennepe biedt typische wekelijkse marktflair en een Nederlands vakantiegevoel. vakantiegevoel. Ongeveer 30 marktkramers bieden met humor en charme vers fruit, Nederlandse drop, vers gevangen vis, fritjes en patat. vers gevangen vis, fritjes en frikandellen, en zoete lekkernijen zoals poffertjes en honingwafels. Andere kraampjes verkopen tassen en textiel en textiel, leer en fournituren, nuttige huishoudelijke artikelen, honden honden of mobiele telefoons. Natuurlijk kunnen de gasten ook genieten van tulpen en narcissen om het begin van de lente te vieren. narcissen.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Nordkirchen
Bohlenstraße 2
59394 Nordkirchen
Deutschland

Tel.: +49 (0)2596 917 0
Fax: 02596 917-139
E-mail:
Website: www.nordkirchen.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.