Hilde Feld - Het wachten heeft (geen) einde!

In een oogopslag

  • Neuenkirchen
  • Show overige

Hilde Feld - Het wachten heeft (geen) einde!

We hebben lang gewacht op een chansonprogramma over wachten. Nu is het zover en het wachten is de moeite waard geweest. Hilde Feld, prachtige chansonette en diseuse in één, zingt en bespreekt het onderwerp soms op zeer komische wijze, soms op beschouwende wijze, maar altijd met virtuositeit. Daarbij belicht ze vele facetten van het wachten, zoals het verlangende wachten op een geliefde, het hardnekkige wachten tot het "echte leven" eindelijk begint, of gewoon het wachten tot de slaap komt.

Zij wordt op geniale wijze begeleid door de klassieke pianiste Barbara Hauke.

De muziek komt uit de meest uiteenlopende muziekgenres en omvat zowel liederen van of Friedrich Holländer als van Dota Kehr en last but not least van auteur en muzikant Sogo Domke, die ook verantwoordelijk is voor de moderatie en regie.

Wacht niet langer! Trakteer uzelf op deze opzwepende avond!

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Mensa Neuenkirchen
Friedrich-Bülten-Straße 19
48485 Neuenkirchen
Deutschland

Website: www.neuenkirchen.de/regional/veranstaltungen/hilde-feld-das-warten-hat-k-ein-ende--900002522-30480.html?naviID=0

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.