Helmfried von Lüttichau "Plugged - een soloprogramma"

In een oogopslag

  • Telgte
  • Show overige

"Hij is de beste onhandige persoon die ik ken," zegt Christian Tramitz over zijn seriepartner Helmfried von Lüttichau, de Staller in "Hubert und Staller". "Zijn vader zei altijd dat hij twee linkerhanden had. Toch is hij iets geworden. Een dichter? En een acteur. Hij heeft alles gekopieerd. De onhandigheid van Valentin, de poëzie van Gernhardt, de elektrische gitaar van Keith Richards.
Harald Schmidt zei ooit dat hij altijd ergens naar buiten wilde komen en zeggen: "Goedenavond, dames en heren!" Zelfs als kind. "Dat heb ik nooit gewild! Ik wilde altijd al ergens naar buiten komen en zeggen: Goedenavond, dames en heren! Ik wilde altijd al een rockmuzikant worden. Het stomme was dat ik alleen viool kon spelen. En niet eens goed! "
Niets werkte. Alles was anders dan hij wilde? Dus nu doet hij gewoon wat hij leuk vindt. Aangesloten, natuurlijk. Met elektrische gitaar, met Valentin, met Gernhardt - en alles wat hij maar kan bedenken.

Voorverkoop: € 21,00 / € 19,50 Kassa
: € 23,00 / € 21,50Datums in één oogopslag

Op de kaart

Bürgerhaus Telgte
Baßfeld 9
48291 Telgte
Deutschland

Tel.: +49 (0)2504 690100
E-mail:
Website: www.telgte.de/staticsite/staticsite2.php?menuid=62&topmenu=5

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.