In 34 dagen

Hana ontmoet EAT THE FROG Collective in de Kolvenburg (Billerbeck)

In een oogopslag

Münsterland Festival Kwartet
Het is bijna een traditie op het Münsterland Festival: het Münsterland Festival Kwartet, waarbij musici uit het gastland die uit het Münsterland ontmoeten. In 2023 ontmoet het Finse duo Hana het Münster kunstcollectief EAT THE FROG. Ze treden samen op in de Kolvenburg.
Hana zijn de Finse musici Karin Mäkiranta en Selma Savolainen. Samen creëren ze in-the-moment, magische synthesizer soundscapes en soulvolle, melancholische vocale melodieën. Ze ontmoeten het collectief EAT THE FROG, bestaande uit de multi-instrumentalisten Stefan Schneider en Tobias Link, die zich momenteel richten op atmosferisch-geïmproviseerde muziek.
Het resultaat is een Münsterland Festival kwartet waarin improvisatie centraal staat.

Line-up
Karin Mäkiranta zang, gitaar, elektronica | Selma Savolainen zang, elektronica | Stefan Schneider drums, elektronica | Tobias Link trombone, elektronica

Genre
Jazz/Pop

Een rondleiding door de tentoonstelling "Ontwerpen met de natuur. kan tegen betaling worden geboekt. Aanvang: 18.30 uur.

Het concert is onderdeel van het Münsterland Festival deel 12.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Kolvenburg
An der Kolvenburg 3
48727 Billerbeck
Deutschland

Tel.: +49 2543 1540
Fax: +49 2543 8211
E-mail:
Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/programm/hana-meets-eat-the-frog-kollektiv

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.