Hagen Rether - LOVE

In een oogopslag

  • Emsdetten
  • Show overige

Wanneer de cabaretier Hagen Rether op het podium staat, moet je wel wees voorbereid op bittere waarheden. Charmant en welsprekend hij presenteert wat er gebeurt in de wereld en hele milieu studies. Voor deze chansons, die hij begeleidt op zijn zwarte vleugel. op zijn zwarte vleugel.

Hagen Rether staat bekend om zijn genadeloos eerlijke manier. Hij ruimt op met alle sociale kwalen en daarbij geen blad voor de mond neemt. zijn mond. Hij verwijdert vakkundig de roze bril van zijn publiek en ze aan het denken zet. Er is geen behoefte aan eenvoudige grappen. Meestal volstaat het voor hem om de huidige feiten te benoemen en te contrasteren en zo hun absurditeit aan het licht te brengen. en onthullen zo hun absurditeit. Rether pakt alles met grote moed aan, waar de westerse wereld de kriebels van krijgt. Als hij moet zwemmen tegen de tegen de algemene opinie in, accepteert hij dat graag. het te verdragen.

Reserveer nu uw tickets en laat het cabaret met scherpe tong scherpt cabaretier Hagen Rether uw ogen. Hier heb je niet alleen het beste vermaak, maar ook iets om over na te denken!

Opgelet: Inhaaldatum vanaf 18.09.2020 - Reeds gekochte tickets blijven geldig!

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Stroetmanns Fabrik
Friedrichstraße 2
48282 Emsdetten
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2572 / 97472
Fax: +49 (0) 2572 / 930750
E-mail:
Website: online.stroetmannsfabrik.de/public/events/336

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.