Guido Cantz "Het volledige programma - Ik zie wat jij niet ziet".

In een oogopslag

  • Telgte
  • Show overige

Guido Cantz is een van de drukst bezette en succesvolste entertainers van Duitsland - al bijna 30 jaar weet hij zijn publiek op komische podia, op carnaval en met zijn talrijke tv-shows in vervoering te brengen. Met deze werkdruk ziet hij zijn vrouw bijna nooit, maar ZIJ ziet hem des te vaker: zij hoeft alleen maar de TV aan te zetten - en de kans is groot dat haar geliefde echtgenoot haar uitlacht.
Met zijn hitprogramma's "Verstehen Sie Spaß", "Die Montagsmaler" en "Für immer Kult" en zijn regelmatige optredens in tv-wedstrijden als "Genial daneben" of "Meister des Alltags" is Guido Cantz een van de drukst bezette tv-sterren van het land.
Guido Cantz zapt zich op amusante en hilarische wijze een weg door 70 jaar Duitse televisiegeschiedenis - van het eerste testbeeld tot de laatste jungle king. Op zijn reis door de tijd ontmoeten we TV-iconen met vier benen (Lassie, Black Beauty, Joko en Klaas), met twee benen (van Peter Frankenfeld tot Florian Silbereisen) en zelfs één zonder benen (Flipper).
De blondste komiek van het land zit met ons op de jaren '70 bank in zijn pyjama, haalt herinneringen op aan de tv-helden uit onze jeugd en legt uit wat Pan Tau, Daktari en de betoverende Jeannie met hem deden. En hij vertelt hoe zijn vader reageerde toen de foto afging in het midden van de Wereldbekerfinale van 1974.
Guido Cantz weet ook waarom iedereen "Tutti Frutti" nog kent, ook al heeft niemand het gezien; hij presenteert de meest spectaculaire weddenschappen die NIET te zien waren op "Wetten dass ...?"; en hij onthult zijn persoonlijke ideale cast voor het volgende junglekamp - kortom: het volledige programma!
Daarom is het tijd voor iedereen die van lachen houdt: Zorg dat je er bent!

Voorverkoop: € 25,00 / € 23,50 Kassa
: € 27,00 / € 25,50
Datums in één oogopslag

Op de kaart

Bürgerhaus Telgte
Baßfeld 9
48291 Telgte
Deutschland

Tel.: +49 (0)2504 690100
E-mail:
Website: www.telgte.de/staticsite/staticsite2.php?menuid=62&topmenu=5

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.