In 24 dagen

FLOYDBOX - Pink Floyd Tribute

In een oogopslag

De Britse rockband Pink Floyd creëerde met hun muziek, de geluiden, geluiden, maar ook met het visuele ontwerp van hun podium shows en en platenhoezen, creëerde Pink Floyd een onmiskenbare en compleet nieuwe stijl stijl en bereikte zo uiterlijk in de jaren zeventig een cultstatus. Sommige van hun werken werden filmmuziek, andere bestormden de hitlijsten wereldwijd. hitlijsten wereldwijd. Veel van hun liedjes worden nog steeds regelmatig op de radio gedraaid en sommige van de en sommige van de teksten zijn politiek relevanter dan ooit. A fanbasis die generaties overspant zorgt ervoor dat live evenementen met muziek van dat live-evenementen met muziek van Pink Floyd echte publiekstrekkers zijn. worden echte publiekstrekkers.
In de jaren van hun bestaan, heeft FloydBox, de tribute band uit Oberhausen het geluid en het gevoel van de legendarische Pink Floyd en om van de legendarische Pink Floyd en brengen het live op het podium, of het nu in uitverkochte zalen is Of het nu in uitverkochte concertzalen is of op festivals, stadsfeesten of bedrijfsevenementen, festivals, stadsfeesten of bedrijfsevenementen.
Met vakmanschap, professionele technologie en een passie voor de muziek van voor de muziek van Pink Floyd, nemen de muzikanten van FloydBox hun publiek mee op een muzikale nemen hun publiek mee op een muzikale reis door de tijd vol geraffineerde, melodieuze en atmosferische rockmuziek. Live gespeeld en verpakt in podiumshow met videoprojecties, licht- en lasereffecten, elk concert is en laser effecten, elk FloydBox concert is een onvergetelijke ervaring. ervaring, niet alleen voor Pink Floyd fans.

VVK via de Verkehrsverein Emsdetten e.V. of via Rhein-Ruhr-Ticket.Datums in één oogopslag

Op de kaart

Stroetmanns Fabrik
Friedrichstraße 2
48282 Emsdetten
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2572 / 97472
Fax: +49 (0) 2572 / 930750
E-mail:
Website: online.stroetmannsfabrik.de/public/events/334

Contactpersoon

Joschy Wolters

Tel.: 02572 97472
E-mail:
Website: www.stroetmannsfabrik.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.