Filmlocaties NRW in Südkirchen

In een oogopslag

  • Nordkirchen
  • Show overige

Zomerbioscoop in heel NRW: de FilmSchauPlätze NRW beginnen in juni - ook Südkirchen is van de partij


Net op tijd voor het begin van de zomervakantie in Noordrijn-Westfalen, gaat op zaterdag 25 juni 2022 de 24e FilmSchauPlätze NRW van start. De openluchtbioscooptournee van de Film- und Medienstiftung NRW in samenwerking met de respectieve lokale partners zal ook dit jaar weer het witte doek opstellen op bijzondere locaties die de moeite van het ontdekken waard zijn: of het nu gaat om parken, kolenmijnen, kastelen, kerkhoven of watermolens.

Südkirchen zal op 28 juli gastheer zijn voor de filmlocaties. De film "Among Farmers" zal 's avonds op het kerkplein worden vertoond. Om de tijd tot dan te bekorten, zal de cabaretier "Bauer Schulte Brömmelkamp" om 19.45 uur voor het publiek verschijnen.

De 24e FilmSchauPlätze gaat op 25 juni van start in Rheinberg-Orsoy aan de Niederrhein met de film "Hampstead Park" van Joel Hopkins. Verdere stopplaatsen zijn gepland in het Münsterland, het Ruhrgebied en Oost-Westfalen.

Ook dit jaar blijven de FilmSchauPlätze trouw aan hun concept: er worden geselecteerde films vertoond die passen bij de sfeer van de desbetreffende locatie. De toegang tot de films is altijd gratis en passende randprogramma's en culinaire aanbiedingen hebben van de FilmSchauPlätze een bioscoopervaring gemaakt die in de loop der jaren een gestaag groeiend publiek heeft aangetrokken.

Gepresenteerd door de Freundeskreis Südkirchen. Voor eten en drinken wordt gezorgd!

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Pfarrkirche St. Pankratius
Oberstr 3
59394 Nordkirchen
Deutschland

Website: filmschauplaetze.de/filmschauplaetze-2022/nordkirchen-suedkirchen-28-07

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.