In 28 dagen

Filmland Finland: Finse humor met "Helden van de poolcirkel" in de Old Distillery

In een oogopslag

Finse humor met "Helden van de poolcirkel"
Finse humor met "Heavy Trip" en "Helden van de poolcirkel"
Hier valt wat te lachen - en op twee plaatsen tegelijk: In samenwerking met Filmwerkstatt Münster nodigt het Münsterland Festival je uit voor twee filmavonden en werpt zo een licht op het filmland Finland. Het team heeft gekozen voor twee Finse komedies die nauwelijks meer van elkaar kunnen verschillen.

In de Alte Brennerei in Ennigerloh flikkert een van de twee films over het scherm: "Heroes of the Arctic Circle" is een komedie uit 2010 van Dome Karukoski met Jussi Vatanen en Jasper Pääkkönen. Lokaliteit ontmoet levenscrisis: omdat de analoge tv in Janne's dorp in de poolcirkel is uitgeschakeld, geeft zijn vriendin Inari hem geld voor een digitale ontvanger. Als Janne het per ongeluk uitgeeft aan bier, wordt Inari boos en stelt hem voor een ultimatum: of hij krijgt het elektronische apparaat de volgende ochtend of het is uit. Samen met zijn vrienden Ralle en Kanne begint hij aan een nachtelijke odyssee door Lapland.
Informatie over een eventueel voorprogramma is te vinden op de festivalwebsite. In samenwerking met de Filmwerkstatt Münster.
Op 24 oktober wordt de documentaire "Eatnameamet" ook vertoond als onderdeel van de Sámi thema-avond.

Het evenement is onderdeel van het Münsterland Festival deel 12.Datums in één oogopslag

Op de kaart

Alte Brennerei Schwake
Liebfrauenstraße 6
59320 Ennigerloh
Deutschland

Tel.: 02524 951664
Fax: 02524 951666
E-mail:
Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/programm/filmland-finnland

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.