In 16 dagen

Filmland Finland: Finse humor met "Heavy Trip" op kult (Vreden)

In een oogopslag

Finse humor met "Heavy Trip"
Hier valt wat te lachen - en op twee plaatsen tegelijk: In samenwerking met Filmwerkstatt Münster nodigt het Münsterland Festival je uit voor twee filmavonden en werpt zo een licht op het filmland Finland. Het team heeft twee Finse komedies geselecteerd die nauwelijks meer van elkaar kunnen verschillen.

Een van de films wordt vertoond op 12.10.2023: In de kult in Vreden nemen de Finse regisseurs Juuso Laatio en Jukka Vidgren het publiek mee op een "Heavy Trip". In deze in 2018 geproduceerde komedie draait alles om de heavy metalband "Impaled Rektum" en hun eerste concertreis naar Noorwegen. Wat volgt is een chaotische roadtrip met crowdsurfende doodskisten, heldhaftige Vikingen en een raketwerperconflict tussen Finland en Noorwegen. Een komisch hoogtepunt, niet alleen voor metalfans.

Informatie over een eventueel voorprogramma is te vinden op de festivalwebsite. In samenwerking met de Filmwerkstatt Münster.
Op 24 oktober wordt de documentaire "Eatnameamet" ook vertoond als onderdeel van de Sámi thema-avond.

Tegen betaling kan een rondleiding door het museum worden geboekt. Aanvang: 17.30 uur.

Het evenement is onderdeel van het Münsterland Festival deel 12.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.