Felice & Cortes - "Little Giftshop"

In een oogopslag

  • Neuenkirchen
  • Show overige

In Little Giftshop tonen singer-songwriter Felice en kunstenaar en muzikant Cortes Young de hele potpourri van hun kunnen. Ze vertellen het magische verhaal van een oud antiquariaat waar duizend dingen te ontdekken zijn. Het doek gaat op, de lichten gaan aan, Felice & Cortes brengen de winkel met al zijn geheimen tot leven en nemen het publiek mee op reis naar een fantastische droomwereld. Daarbij combineren ze op een unieke manier:

Jongleren, scenische elementen, stop - motion films en de speciaal voor "Little Giftshop" gecomponeerde muziek, die moderne popklanken, soulvolle soulballads en krachtige rockelementen combineert.

Een avond waar je je ogen niet van af kunt houden - je wilt immers geen glimlach, truc of gebaar, hoe klein ook, missen.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Mensa Neuenkirchen
Friedrich-Bülten-Straße 19
48485 Neuenkirchen
Deutschland

Website: www.neuenkirchen.de/regional/veranstaltungen/felice-cortes-little-giftshop-900002279-30480.html?naviID=0

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.